Zo daar is dan eindelijk weer een blog

Gepubliceerd op 10 januari 2023 om 13:02

Ik ben er niet mee gestopt omdat ik er geen zin meer in had, maar het was gewoonweg even te druk. Toen kwam Corona en gebeurde er niet meer zoveel. Maar het afgelopen jaar (2022) is er eigenlijk best weer van alles gebeurd.

Zo heb ik de opleiding webweefsters afgerond. Een mooie opleiding waarin we geleerd hebben om onszelf maar ook een groep kunt beschermen voor als je bijvoorbeeld een workshop geeft. Maar uiteraard is dit ook altijd voor je eigen ontwikkeling heel goed. 

Ik ben begonnen met een schriftelijke cursus life-stress-burn-out coach. Niet om een coachpraktijk te beginnen maar om mensen beter te kunnen bijstaan bij consulten en healings. Soms komen daar adviezen uit en heb ik de tools niet om verder te helpen. Deze cursus helpt mij om deze hulpmiddelen te ontwikkelen, zodat ik mensen beter kan helpen.

 

 En…..ik ga samen met Felice van House of Elder de cursus intuïtieve ontwikkeling geven. Zo’n zin in!

 

Samen met Karin Kleijn heb ik afgelopen tijd 3 huiszuiveringen gedaan en elke keer ben ik weer zo verbaasd wat we tegenkomen en weg mogen halen aan negatieve energieën en entiteiten. Maar ook oude zielen die we weer naar boven mogen helpen. En altijd wordt er iets gedaan met oude emoties van de persoon van het huis. Heel mooi. 

 

Ook werk ik per 1 oktober niet meer in de telefooncentrale maar alleen nog maar bij de balie van burgerzaken. Dan wel 2 dagen in Zandvoort en 1 dag in Haarlem. Dat geeft best wel veel rust omdat je in de telefoon kamer zo vreselijk veel moet weten en onthouden en ik daar maar 1 keer per week zat. 

 

Daarnaast zit mijn dochter ondertussen op de Universiteit, waar ik erg trots op ben.

 

Voor vandaag laat ik het even hierbij. Er is vast veel meer leuks voorbij gekomen maar dan wordt het verhaal te lang.

 

Een liefdevolle groet, Gea


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.