Mijn weekje rust

Gepubliceerd op 11 juli 2020 om 16:00

Nadat ik vorige week door mijn enkel ben gegaan, moest ik natuurlijk veel rust houden en stilzitten. En goh, wat word je toch geconfronteerd met jezelf als je dan ook echt stil moet zitten. Oud verdriet blijkt boosheid te zijn, wat ik dan weer omzet in hard zijn voor mezelf. Dus al met al een nuttige week, nee niet leuk, maar wel leerzaam. 

Ik ben begonnen met visualisaties (heel moeilijk voor iemand zonder geduld ;-) ) en mezelf een Ankh healing geven. Ik moet zeggen, ik begin de veranderingen langzaam te voelen, en merk ook hoe krachtig de Ankh is. Het blijft wel lastig om jezelf te behandelen. Bij een ander voel ik toch altijd precies wat ik moet doen, maar bij jezelf is dat een heel ander verhaal.

Vervelend is wel dat ik héél veel filmpjes heb zitten kijken op YouTube, over acryl gieten en epoxy. Echt, mijn creatieve brein maakt overuren :p. Maar dat moet nu eenmaal even wachten. Haken en weven kan wel, rustig op schoot. Zo heb ik al een paar dromenvangers gehaakt en een klein wandkleedje geweven.  Ik heb in sommige edelsteenkralen in verwerkt zodat ze een mooie energie geven; uiteraard krijg je dan de beschrijving van de stenen erbij. Nu is het nog even wachten op mijn dochter die de webshop aan het inrichten is, zodat ik ze kan verkopen. 

Hopelijk tot snel!

 

Fijne week lieve lezers, Gea 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.