Scheurtjes en House of Elder

Gepubliceerd op 25 juli 2020 om 16:00

Een collega zei van de week, "Gea ik denk dat je een scheurtje in je enkel band hebt". Ohh hoezo? "Nou, als je gewoon loopt heb je weinig last maar als je voet een beetje scheef gaat, auw". Ja, dus. Ik toch maar weer langs de huisarts. En ja een scheurtje, dus ingetapet. Dus nu een scheur in mijn linker enkel en in mijn rechter schouder. Jippie. 

Rust houden als het kan. Mijn psycholoog zei: Niets doen is soms het nuttigst wat je kunt doen met je tijd. Lastig voor een doener maar wel echt waar nu en het helpt me. Ook vragen aan jezelf: Wat heb Ik nu echt nodig? Uhh, de wegcijfers onder ons zullen dit vast herkennen, want dat is echt zo moeilijk. Maar ook dat moet ik echt gaan doen. 

En dan eindelijk vandaag weer naar House of Elder voor de kaartleggingen. Ook neem ik mijn Ankh mee. Zo kun je kennismaken met de Ankh voor een korte maar zeer krachtige healing. Zo fijn dat dat weer gaat beginnen. Maar dan wel op anderhalve meter en met desinfecterende gel.

Hebben jullie het stukje op Facebook gelezen wat Felice heeft geschreven? Zo fijn, dat ze zo positief schrijft over mijn tarotreadings. 

Dit was het weer voor deze week,

Liefs Gea

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.