Tarot bij House of Elder

Gepubliceerd op 1 augustus 2020 om 16:00

Zoals ik vorige week schreef, was ik bij House of Elder voor het leggen van tarot kaarten. Best spannend wel weer. Ik merk dat ik toch een klein beetje onzeker blijf. Maar dat werd in de kiem gesmoord door een dame die binnenkwam. Ze wilde graag een legging, had het nog nooit gedaan en had geen vraag. Oh jee, dat zijn de lastige. Ik de dame 10 kaarten laten pakken en ze in mijn volgorde neergelegd. Ik begin te kletsen en meteen zit ik er weer in. Felice (Miraja/House of Elder) heeft ons geleerd op onze intuïtie te werken en dat werkt voor mij zo ontzettend goed. Want als een kaart voor jou betekent dat je rechtdoor op datzelfde pad moet blijven, kan het net zo goed voor je buurvrouw betekenen dat ze een ander pad in moet slaan. Maar  ik had het goed voor deze dame en heb haar een goed advies kunnen geven, zonder dat ik echt wist en nu nog weet wat er precies aan de hand was. 

Later ook nog iemand een Ankh healing gegeven, waarbij je verdriet, boosheid en uiteindelijk rust en vrolijkheid naar boven ziet komen. Ze ging echt blij de deur uit. Top!

Het was weer een fijne ervaring daar in de winkel. Maar ook gewoon daar weer even zijn voor de sfeer en even lekker bijkletsen. Op 29 augustus begint de vervolgopleiding van de tarot, ben zo benieuwd wat dat gaat brengen. Ik weet dat het gaat over numerologie en de kabbalah, maar daarover vertel ik jullie als ik de opleiding doe. Je ziet, het staat nooit stil eigenlijk. Wat maar goed is ook, het houdt me lekker bezig.

Allemaal een hele fijne week en geniet van het mooie weer.

 

Liefs, Gea

 

P.s. vanaf maandag ligt de website er even uit, zodat we de webshop kunnen inrichten. Als alles goed verloopt hopen we dat die volgend weekend online kan!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.