Toch geen scheurtje en de Maanviering

Gepubliceerd op 9 augustus 2020 om 16:00

Afgelopen dinsdag moest ik naar de Orthopeed voor het scheurtje in mijn schouderpees. Foto gemaakt, nog een echo, aan mijn arm getrokken. Heb ik helemaal geen scheurtje in mijn schouderpees, maar een slijmbeurs ontsteking. Huh, nou beter natuurlijk. De Orthopeed wou er meteen een injectie injassen, zag mijn gezicht, dacht....mmm misschien eerst maar fysio. Dus dat ga ik morgen doen, een therapeut speciaal voor schouder en nekklachten. Maar ik ben echt blij dat het geen scheurtje is, dit is goed te verhelpen en ik merk dat nu ik goed rekening hou met deze arm het al beter gaat. Vervelend is wel dat ik mij gisteren verstapt heb en mijn enkel weer helemaal dik is.

Maar nu even leuke dingen. Vrijdagavond was de maanviering weer voor het eerst bij House of Elder boven. Wat een verademing, ik bedoel de online maanvieringen waren ook goed te doen hoor, maar live vind ik het toch prettiger. Alsof het beter binnen komt. Deze keer was het met de godin Ameterasu, zij is een oude godin uit Japan met een hele zachte energie. Ze helpt je voorwaarts gaan, maar ook rust zoeken en vinden, daagt je uit om het gouden randje te zien.

Ze vertelde over de tegendraadse energie van Mars op dit moment waardoor het kan voelen alsof je er alleen voorstaat, maar ook dat in oktober Mercurius het stokje overneemt. Sommige dingen voelen als tegenslagen maar zijn het dus niet, pak het weer op, de volgende keer lukt het wel. We worden er krachtiger van.  

Mijn persoonlijke boodschap kwam plotseling van mijn eigen gids Toth, zo mooi. Hij zei; lichamelijke rust neem je wel (soort van verplicht nu) maar geestelijke rust is nog een probleem. Ohh echt????? Mijn hoofd zit te vol leuke ideeën....;-) 

Bij elke maanviering is ook altijd een meditatie/visualisatie, soms, net zoals nu, kun die vaker gebruiken om nog even heerlijk in die energie te gaan zitten.

Voor meer informatie over de maanvieringen neem gerust contact op met mij of met Felice ( info@houseofelder.nl  ). 

En........de webshop gaat om 16.00 uur online. Een webshop met zelfgemaakte spullen, allen wel met een spiritueel tintje. Neem even een kijken en heb je leuke ideeën of vragen ik hoor het graag. 

 

Tot volgende week,

Liefs Gea


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.