Workshops

Ontwikkel en versterk je intuïtie en zet jezelf weer in je eigen  kracht! 

We beginnen met een voorstel rondje waarna we een geleide meditatie gaan doen. Daarna ga je schilderen, geen bestaande afbeelding, maar intuïtief aan elkaar geschilderde kleuren. Hierin kan je loslaten wat niet meer nodig is of kan je een opening maken voor het nieuwe pad waar je op mag gaan. Als je klaar bent ga je eerst zelf kijken wat je ziet, welke afbeeldingen komen naar boven? Dieren, engelen enz. Ze hebben allemaal een betekenis. Daar kan ik je natuurlijk bij helpen, maar wat betekent het voor jou? 

Moet je kunnen schilderen? Nee zeker niet, je gaat een soort van droedelen!

Adres: Catharina van Rennesplaats 7, Haarlem

Maak je eigen Moodboard met afbeeldingen en teksten uit tijdschriften. Of plak er washitape, lint, wol en/of  schelpen op. Je gaat werken op een A2 stuk karton, lekker groot. Plak erop wat jij nodig hebt op dat moment of voor de toekomst. 

 

Adres: Catharina van Rennesplaats 7, Haarlem

Wat gaan we doen? We beginnen met een voorstelrondje. Dan ga ik een geleide meditatie voor jullie doen, even pauze en aan de slag met de ring of een schilderijtje, wol, takken, wat je maar leuk vindt en nodig hebt om jezel van kracht te voorzien, om erin vast te maken.

Daarna gaan we kijken wat dit voor betekenis heeft voor jou. Voorbeeld: takken als paden in je leven, het klosje met de rode draad, het thema wat altijd weer terugkomt enzovoort.

 

Adres: Catharina van Rennesplaats 7, Haarlem

 

Wil je een middagje een ring of een plaatje maken kan natuurlijk ook. Er zijn genoeg spullen om iets leuks te maken. Zoals steentjes, lint, glas, verf, stukjes hout, takken enz.

 

Adres: Catharina van Rennesplaats 7, Haarlem

Wat gaan we doen? Ik leg jullie uit hoe je de verf moet mengen, waarmee en wat de beste dikte is om te gieten. Ik laat verschillende technieken zien waarna jullie zelf aan de slag gaan met mengen en gieten. Je giet 2 schilderijen van 20x20. Hou er rekening mee dat de verf 2 weken moet drogen. Wil je een groter doek? Kan altijd in overleg. Deze workshop is best prijzig omdat we werken met floetrol en boekbinderslijm wat de basismaterialen prijzig maakt, maar wel het mooiste resultaat geven. Ik gebruik ook altijd schildersdoeken van een goede kwaliteit.

Adres: Catharina van Rennesplaats 7, Haarlem

Consult

€ 90,00

Consult

€ 90,00

Hoe ziet dat eruit?

  • Kennismakingspraatje met koffie/thee
  • Tarot legging
  • Korte Meditatie
  • 1 Activiteit
  • Korte healing van ongeveer 30 minuten

Activiteiten:

  1. Intuïtief schilderen
  2. Kracht symbool
  3. Moodbord

 

Dit duurt ongeveer 3 uur.

 

Mail mij voor info of bespreken welke activiteit en op welke dag je dit zou willen doen: en-gea@ziggo.nl

 

Adres: Catharina van Rennesplaats 7, Haarlem