Workshops

Ontwikkel en versterk je intuïtie en zet jezelf weer in je eigen vrouwelijke kracht!

 

We beginnen met een voorstel rondje waarna we een geleide meditatie gaan doen. Daarna ga je schilderen, geen bestaande afbeelding, maar intuïtief aan elkaar geschilderde kleuren. Hierin kan je loslaten wat niet meer nodig is of kan je een opening maken voor het nieuwe pad waar je op mag gaan. Als je klaar bent ga je eerst zelf kijken wat je ziet, welke afbeeldingen komen naar boven? Dieren, engelen enz. Ze hebben allemaal een betekenis. Daar kan ik je natuurlijk bij helpen, maar wat betekent het voor jou? 

 

Adres: Catharina van Rennesplaats 7, Haarlem

Wat gaan we doen? We beginnen met een voorstelrondje. Dan ga ik een gelijde meditatie voor jullie doen, even pauze en aan de slag met de ring, wol, takken, wat je maar leuk vindt en nodig hebt om jezel van kracht te voorzien, om erin vast te maken.

Daarna gaan we kijken wat dit voor betekenis heeft voor jou. Voorbeeld: takken als paden in je leven, het klosje met de rode draad, het thema wat altijd weer terugkomt enzovoort.

Woensdag 19 januari 19:00 - 21:30

 

Adres: Catharina van Rennesplaats 7, Haarlem

 

Wat gaan we doen? Ik leg jullie uit hoe je de verf moet mengen, waarmee en wat de beste dikte is om te gieten. Ik laat verschillende technieken zien waarna jullie zelf aan de slag gaan met mengen en gieten. Je giet 2 schilderijen van 20x20. Hou er rekening mee dat de verf 2 weken moet drogen.

 

Adres: Catharina van Rennesplaats 7, Haarlem