Wie niet luisteren wil........

Gepubliceerd op 4 juli 2020 om 16:00

Vrijdag 3 juli was ik bij Felice voor een healing. Ik heb al een tijdje last van hoofdpijn en een raar brandend gevoel in mijn zij. Dat heeft ze allemaal gefixt, maar ook verteld dat ik mijn rust moet nemen, ik ben te streng voor mezelf. Tuurlijk weet ik dat wel, maar dat is lastig met een vaste baan en het opbouwen van je eigen praktijk waar je veel tijd in moet stoppen. Desalniettemin een duidelijke boodschap. 

Weer thuis was mijn dochter heel enthousiast over de webshop die ze voor mij aan het maken is. Dus ik met haar mee, zij uitleggen, wil je zus, wil je zo......en ik voelde al dat mijn hoofd al dat nadenken niet wilde. Toch blijven zitten, je wilt je kind niet teleurstellen. Krijg ik natuurlijk wel een oog migraine. Dus ik zeg, weet je, we gaan straks wel even verder kijken. Maar mijn voet was gaan slapen, dus voorzichtig, nou helemaal niet aan het opletten natuurlijk....Ik klapte er zo doorheen. Auw! Doordat het nogal zeer deed, ging ik slecht ademen, dus maar gaan liggen voor ik flauw zou gaan vallen. Trek ik natuurlijk in mijn gang naar beneden het volle glas van mijn dochter mee omver. Heerlijk ik lag er midden in. Dusss... nu verplicht op de bank met pootje omhoog. 

Les geleerd!

Zooooo dat was mijn eerst blog. Yippy.

Vanaf nu ga ik jullie elke week een kijkje geven in mijn leven, de gebeurtenissen, maar zal ik jullie zeker ook vertellen over mijn spirituele cursussen en over de maanvieringen. Zo bijzonder altijd.

Tot volgende week zaterdag om 16.00 uur

Liefs,

Gea

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Joke van Polen
3 jaar geleden

Lieve schat, gaat het niet eens tijd worden....
Dat je aan jezelf gaat denken?
Je bent duidelijk tever aan het gaan ❤

Wil
3 jaar geleden

Wees wat liever voor je zelf dit was een flinke waarschuwing. Sterkte😘

ed
3 jaar geleden

gefeliciteerd met je eerste blog