Werking Edelstenen die verwerkt zijn in de sieraden

Ik heb geleerd om vooral mijn intuïtie te gebruiken bij de edelstenen, om iets voor je uit te zoeken, maar ook wat de steen die je hebt uitgezocht voor jou betekent. Wil je dat weten, stuur vooral een mailtje dan doe ik de persoonlijke beschrijving voor jou bij de bestelling.

Agaat

Werkt aardend, vertrouwen in jezelf, zelfacceptatie, geeft overzicht, groei en ontwikkeling.

Amazoniet

Heling, troost, communicatie, ondersteund hoogsensitieve personen, voor jezelf opkomen.

Fluoriet

Fluoriet kan paars, groen, blauw, geel, roze en kleurloos zijn.

Fluoriet werkt beschermend, reinigend en stabiliserend. Het absorbeert negatieve energie uit het energieveld en maakt de aura schoon Het brengt de geest in balans.

Goudsteen

Goudsteen wordt de steen van ambitie genoemd en wordt verondersteld te helpen bij het bereiken van doelen. Het symbool van vindingrijkheid, ambitie en gedrevenheid.

Hematiet

Sterk aardende, zuiverende en beschermende steen. Absorbeert negatieve energie en (elektromagnetische) straling en laat dit de aarde in stromen. Het zuivert en stabiliseert de aura en chakra’s en brengt hierdoor balans en brengt lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar. Het geeft moed en wilskracht.

Howliet

Maakt leergierig, helpt om minder kritisch te zijn en versterkt positieve eigenschappen.

Jaspis

Aardend en beschermend, maakt vastberaden, verminderd angst voor conflicten, geeft levensvreugde.

(Dalmatiër) jaspis

Beschermende en aardende steen die evenwichtiger maakt. Het beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen.

Labradoriet

Beschermt tegen negativiteit en overprikkeling van buitenaf, verminderd angst, helpt je in je kracht te gaan staan en bij jezelf te blijven.

Lapis lazuli

Steen van wijsheid, verlichting en inzicht. Maakt het hoofd helder en heeft een positieve werking op het geheugen, intellectuele vaardigheden en de opname en verwerking van informatie.

Maansteen

Maansteen is verbonden met de energie van de maan en het Goddelijke Vrouwelijke. Het is de belangrijkste steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert intuïtie en zelfinzicht. Vrouwen helpt het de innerlijke Godin vinden en stimuleert het op een zachte manier vrouwelijke kracht. Mannen kan het helpen emoties en het mannelijke en het vrouwelijke aspect, of yin yang, in balans brengen.

Netstone

Geeft stabiliteit, maakt creatief en helpt je contact te maken met de aarde energie.

Rhodochrosiet

Activerende steen die sterk inwerkt op het hart en het hart chakra. Maakt vrolijk, levendig, spontaan, liefdevol, enthousiast, positief, creatief, inventief en stimuleert hartstocht en erotiek.

Serpentijn

Balans voor lichaam en geest, bevordert spirituele vermogens, evenwicht bij conflicten.

Tijgeroog

Werkt beschermend en aardend en brengt harmonie en balans. Het trekt geluk, voorspoed en

succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en het gevoel van eigenwaarde.

Turkoois

Voorspoed, evenwicht, geeft energie, verminderd stress en stemmingswisselingen.