Over mij

Welkom op mijn website! 


Ik ben Gea, ik doe tarotconsulten en geef healings. Ook geef ik workshops, o.a. intuïtief schilderen en waskaarten maken. 


Ik ben zelf ooit naar Felice van Sprituele Praktijk Miraja en House of Elder gegaan voor de healings en heb bij haar 2 jaar de opleiding gedaan tot Miraja Soul Energy healer. Ook de tarotopleiding, dierencommunicatie en Ankhhealing heb ik bij Felice gedaan. Eigenlijk blijf ik in ontwikkeling, ook nu ben ik bezig met een opleiding voor trance healing, meer daarover later. Ik weet redelijk veel over de spirituele wereld maar probeer toch altijd heel nuchter en aards te blijven wat bij de tarot consulten ook altijd erg wordt gewaardeerd. 
Een combinatie van consulten kan ook (met uitzondering van huiszuivering en workshops). 


Mijn doel is om mensen verder te helpen en te steunen/coachen waar ik kan. Het helpt natuurlijk wel mee dat ik 58 ben en behoorlijk wat levenservaring heb. Ben ik een medium? Ik weet soms dingen, zie soms plaatjes, wat helpt met boodschappen geven, maar hoor niks (wat ik stiekem wel jammer vind). Ik heb gemerkt dat ik er blij van word als ik mensen kan helpen, net even dat zetje in de goede richting kan geven, of een mooi schilderij kan laten maken. Maar ik word ook blij van de heerlijk crèmes. 


Kijk rustig verder op mijn website en als je vragen hebt, stel ze gerust, ik vind niet snel iets gek.

(Voor alles gerelateerd aan de webshop graag mailen naar webshop@en-gea.nl)

En-Gea

Gea de Man

Catharina van Rennesplts 7
2033 NX Haarlem

Algemene e-mail: en-gea@ziggo.nl

Webshop: webshop@en-gea.nl

 

KvK-nummer: 74477218

BTW-nummer: NL001478058B34