Over mij

Welkom op mijn website! 


Ik ben Gea, ik doe tarotconsulten en geef healings. Ook geef ik workshops, o.a. intuïtief schilderen, maak je eigen krachtvoorwerp en acrylgieten. 


Ik ben zelf ooit naar Felice van Sprituele Praktijk Miraja en House of Elder gegaan voor de healings en heb bij haar 2 jaar de opleiding gedaan tot Miraja Soul Energy healer. Ook de tarotopleiding, dierencommunicatie, mediumschap en Ankh healing heb ik bij Felice gedaan. Eigenlijk blijf ikzelf ook  in ontwikkeling, want 19 februari start er een opleiding  Web Weefsters, hier leer ik om bij een visualisatie jullie een goede bescherming te geven, maar ook om jullie echt wat mee te geven.

Als tegenhanger ga ik een basisopleiding life-stress-burnout coach doen om met mijn voeten op de grond te blijven.                                

Ik weet redelijk veel over de spirituele wereld maar probeer toch altijd heel nuchter en aards te blijven wat bij de tarot consulten ook altijd erg wordt gewaardeerd. 
Een combinatie van consulten kan ook (met uitzondering van huiszuivering). Ik leg een tarot kaartje, korte meditatie, intuïtief schilderen met uitleg en een healing. Of een tarot kaartje, acryl gieten en een healing. (ook een krachtvoorwerp maken en een moodbord horen bij de mogelijkheden) Wat voor jou prettig is. De prijs bepaal ik dan adv wat je hebt gekozen


Mijn doel is om mensen verder te helpen en te steunen/coachen waar ik kan. Het helpt natuurlijk wel mee dat ik 60 ben en behoorlijk wat levenservaring heb. Ben ik een medium? Ik weet soms dingen, zie soms plaatjes, wat helpt met boodschappen geven, maar hoor niks (wat ik stiekem wel jammer vind). Ik heb gemerkt dat ik er blij van word als ik mensen kan helpen, net even dat zetje in de goede richting kan geven, of een mooi schilderij kan laten maken. Mijn doel is om jou weer te laten geloven in  jezelf en je eigen  intuïtie, om jou weer in je eigen kracht te zetten en het pad te laten bewandelen wat jij graag wil. 


Kijk rustig verder op mijn website en als je vragen hebt, stel ze gerust, ik vind niet snel iets gek.

(Voor alles gerelateerd aan de webshop graag mailen naar webshop@en-gea.nl)

En-Gea

Gea de Man

Catharina van Rennesplts 7
2033 NX Haarlem

Algemene e-mail: en-gea@ziggo.nl

Webshop: webshop@en-gea.nl

 

KvK-nummer: 74477218

BTW-nummer: NL001478058B34