Nieuwe inzichten

Gepubliceerd op 18 juli 2020 om 16:00

Zaterdagavond kwam er iemand voor een korte healing. Even negatieve energie weghalen, en een flinke beschermlaag tegen negativiteit tijdens het afrijden. Zo fijn als iemand dan slaagt voor zijn rijbewijs.......

Zondag was mijn laatste Goddes les, eigenlijk een soort intuïtieve ontwikkeling, en wat heb ik veel geleerd het laatste jaar. Maar hoe snel val je ook weer terug in dezelfde valkuil. Teveel tegelijk willen, hard zijn voor jezelf, het nooit goed genoeg doen, enzzzzz. Dat waar ik nu inzit (gekneusde enkel en oh ja een scheurtje in mijn schouderpees), is echt nodig om een soort van rust te houden. Als het goed is heb ik er nu wel van geleerd. Rust nemen als het nodig is, vertrouwen dat het allemaal wel goed komt als de tijd daar is.  Hoe simpel kan het zijn, maar hoe moeilijk maken we het onszelf toch altijd weer.

Maandag toch maar gaan werken, poefje en een kussen mee, goed te doen. Ik merk dat ik mijn collega's en de mensen aan de balie toch ook nodig heb om even lekker te kletsen. Dat zorgt ook voor afleiding en dat is soms ook heel fijn.

Nou dit was het zo ongeveer, de webshop komt eraan maar daarover later meer,

tot volgende week! Liefs, Gea

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.