Uitleg slijmbeurs van de fysio, weer ingetapet en een weekje thuis

Gepubliceerd op 15 augustus 2020 om 16:00

Mijn plan was om alleen maar over hele leuke dingen te bloggen,maar helaas lukt dat nu even niet met mijn schouder en enkel. Ik merk dat ik daarvan toch een beetje depressief van word. En...heel belangrijk, het weer. Vroeger had ik dus helemaal niks van de warmte, maar sinds de overgang kan ik er toch niet zo heel goed meer tegen. 

Gisteren goede uitleg gekregen van de fysio, dat ik niet moet verwachten dat het met 6 welken over is, maar dat het zeker wel drie maanden kan duren. Ja, dat is lang maar dan is het wel klaar en is mijn schouder weer sterk, want ik krijg natuurlijk ook oefeningen mee naar huis. En neem je rust, ga geen ramenlappen (was ik ook niet van plan). 

Enkel weer ingetapet omdat ik zaterdag op een scheve tegel stapte, wat ontzettend zeer deed, heb ik mijn enkelbanden weer geïrriteerd, dus weer opgezet. Woensdag bij de huisarts stortte ik een beetje in omdat het zo vermoeiend is de hele dag uitkijken waar je staat/stapt, hoe je je arm houdt, niet te verrekken en geen verkeerde bewegingen maken. Samen met haar besloten om een weekje thuis te blijven, even in de rust. Ik moet zeggen dat het warme weer ook niet mee helpt.

Spiritueel gezien betekent het dat ik teveel op mijn schouders heb, maar ook dat het voor mij voelt niet vooruit te komen. Ja ik neem teveel op mijn schouders, maar ik kom heus vooruit, alleen zie ik dat dan niet op dit moment. En soms moet je ook in de rust om alles te verwerken zodat je later weer kunt groeien. Ik ben te ongeduldig, ik weet het.

Bij de fotocollage van mijn moeder hangt een piepschuim engel die ik heb beplakt, deze is gevallen, ik weet dat, dat een teken van mijn moeder is: Neem je Rust!

Maar, de webshop wordt steeds een beetje bijgevuld met schilderijen en dromenvangers. En ik heb een tijdje terug ook oorbellen gemaakt van edelsteenkralen die ik kwijt was maar weer heb gevonden. Er worden straks mooie foto's van gemaakt en dan gaan ze de webshop in.   

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.