Mijn moeder zei altijd; eerlijk duurt het langst, maar is dat wel zo?

Gepubliceerd op 1 november 2020 om 12:00

Enthousiast, omdat ik wist waar de pijn in mijn schouder vandaan kwam, heb ik dat ook tegen mijn leidinggevenden verteld. Dit omdat ze dan weten dat ik er wel degelijk iets aan kan doen.  Wat ik niet heb verteld is dat het voor 75% aan het werk ligt, de collega's waar ik mij druk om maak, omdat er zo raar met hun wordt omgegaan. Ik wil dan helpen, het voor hun opnemen. Dat kan natuurlijk niet; dat moeten ze zelf doen. Maar dat is een soort van tweede natuur, mensen helpen. Ik ben druk bezig om dat allemaal los te laten, ieder heeft zijn eigen pad en moet dat belopen. Ik kan luisteren en raad geven, maar daar blijft het bij. En wonder boven wonder lukt dat steeds beter.

Ik heb daarin dan ook behoorlijk wat stappen gemaakt. Maar....nou wil het geval dat ik een formulier moest invullen over nevenactiviteiten. Ik leg af en toe een kaartje voor iemand of doe een korte healing. Tot mijn grote verbazing mag ik dat dus vooralsnog niet meer doen, omdat dat teveel gerelateerd is aan mijn klachten. Huh, dat zijn meestal vreemde mensen die blij de deur uit gaan, daar neem ik echt niets van op mijn schouders. Dus eigenlijk, daar waar mijn passie ligt en waar ik energie van krijg mag ik niet meer doen, dat waar mijn energie volledig op leegloopt, de telefoonkamer, wordt verplicht. Hoezó haal je mensen volledig uit hun kracht!? Het wordt besproken in het MT, nou ben benieuwd.

Tijdens de trance healing opleiding heb ik weer fijne oefeningen meegekregen om blokkades op te lossen, maar ook bij de verdieping van de tarot. Dus....werk aan de winkel met al deze inzichten.

Aankomende week lekker vrij om daaraan te werken en om lekker te gaan schilderen enzo. We gaan aan de slag om de webshop te vullen met mooie nieuwe schilderijen en sieraden.

Fijne zondag, tot de volgende keer.

Liefs Gea


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.