Roodborstje en dankbaarheid

Gepubliceerd op 5 december 2020 om 16:00

Op 7 december 2018 is mijn vader overleden. Toen hij net over was heb ik gevraagd of hij een roodborstje wilde sturen om te laten weten dat het goed met hem ging. En wat gebeurt er laatst..jawel hoor, een roodborstje in de tuin. Die zie je hier bijna nooit. Ik moest veel aan mijn vader denken vanwege mijn werk perikelen, mijn vader heeft iets soortgelijks gehad nl. En om mij te steunen en te laten zien dat hij in de buurt is heeft hij het roodborstje gestuurd. Natuurlijk weet ik dat mijn ouders er vaak zijn en meerdere die zijn gaan hemelen, maar even die bevestiging is toch fijn; vooral omdat mijn vader helemaal niets had met het spirituele. Grappig dat dat dan zo gaat.

 

Ja en dankbaar ook voor de nieuwe vriendschappen die ontstaan, de vriendschappen die er al zijn en de warmte die ik ervaar bij de opleidingen. De vriendschap met de dames van de medium groep: zo'n fijne energie als we met elkaar zijn. Daarom is er ook besloten om 1 x in de maand op vrijdagavond bij elkaar te blijven komen en dan te zien wat zich aankondigt.

 

Of neem bijvoorbeeld de vriendschap die is ontstaan met de moeder van een vriendin. Ik ging naar haar toe om te leren kleien, maar dat is niet geheel mijn ding moet ik zeggen. Ik ga wel gewoon door en nu kan het niet vanwege mijn schouder, dus ga ik zo 1 x in de twee weken koffie bij haar drinken. Zo gezellig, kan zij even spuien, kan ik even spuien, we lachen veel en gewoon lekker even gezellig. kletsen over van alles en nog wat. Soms gaat mijn dochter ook mee en bestellen we wat te eten.

Al met al veel om dankbaar voor te zijn.

Liefs Gea


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

rinie roosloot
2 jaar geleden

mooi